Kasper_Camilla.jpg
 
 

Projekt nr. 30

Camilla og Kasper deler deres drømme om et køkken, der er smukt, robust og som kan rumme en aktiv familie.

 

Plads til familie og madlavning

”Vi ønskede os et køkken, der både var et smukt og solidt møbel og et praktisk sted at lave mad. Vi har tidligere haft hvide, standardiserede køkkener, og derfor var det vigtigt for os nu at gå efter et personligt og funktionelt køkken, som man både bliver glad for at se på og arbejde i.”

”Det viser sig på gamle billeder af vores bolig, at huset tidligere har haft et forrammekøkken. Det synes vi passede rigtig godt til husets fremtoning, og vi besluttede at lade os inspirere af fortiden og få et nybygget, blåt forrammekøkken. Stilleben Architects ramte på én gang det traditionelle, det funktionelle og det opdaterede look, vi ledte efter.”

”Vi er blevet rigtig glade for både helheden og detaljerne. Overordnede ting som valg af farver og sektioner fungerer godt for os. Køkkenøen, som er en stor del af indretningen, åbner rummet, og giver mulighed for at samle familien om fx madlavning og lektier. Og så er vi også rigtig glade for køkkenets gennemarbejdede detaljer. Vi glæder os dagligt over skuffernes smukke tapsamlinger og de elegante, solide magnetlukninger, der afslutter hver låge.”

 
Butik_25817.jpg
Butik_25833.jpg
Stregtegning_Projekt30.png