Projekt nr. 02

Troels fortæller her om sine ønsker og forventninger til et nyt, funktionelt og slidstærkt køkken.

 

Klar til brug

”Det rum, som danner rammen om mit nye køkken, er et smukt højloftet rum med stuk, som oprindeligt var lejlighedens stue. Det ville jeg ikke ødelægge med en forkert køkkenløsning, og jeg ledte derfor efter et køkken, der var klassisk, men uden at være gammeldags. Da jeg opdagede køkkenet fra Stilleben Architects, var det kærlighed ved første blik. Mit køkken rummer mange af de klassiske køkkendyder, men er samtidig enormt moderne.”

”Køkkener er jo til for at lave mad i – og de får nogle tæsk med tiden. Derfor ville jeg gerne have et køkken, som var funktionelt, og som jeg ikke var bange for at bruge. Og så ville jeg selvfølgelig gerne have et smukt køkken. Et håndmalet køkken giver en meget smuk finish, men gør det også langtidsholdbart, da jeg meget nemmere selv kan fikse det, end hvis jeg fx havde valgt et finér-køkken i højglans.”

”Mit køkken er praktisk, men samtidig vildt luksuriøst uden at larme. Og så er jeg vild med den måde, lyset falder på, når det rammer de malede flader. Det giver et særligt og levende udtryk, når alle flader er håndmalede.”

 
 
 
Troels03.jpg
25698_web.jpg
Stregtegning_Projekt2.png