Ida_Emil_02.jpg
 
 

Projekt nr. 09

Ida og Emils tanker om vigtigheden i at skabe den helt rigtige stemning i sit hjem.

 

Sjæl i et nybygget hus

”Efter at have set på mange køkkener, undersøgt muligheder, regnet på priser og lignende, valgte vi et køkken fra Stilleben Architects, fordi det – helt simpelt – var det design, vi bedst kunne lide. Lækre materialer, flot finish og en særlig farveskala, som vi ikke havde set andre steder, var med til at hjælpe os til beslutningen. Givet at det koster en del at få et nyt køkken – nærmest uanset hvad man vælger – var det vigtigt for os at få god kvalitet med holdbart håndværk, lækkert design, og at vi havde muligheden for at få lavet løsninger specielt til os.”

”Vi er for nylig flyttet ind i et nybygget rækkehus, og vi talte en del om, hvordan vi skulle håndtere dette helt nye og meget hvide hjem. Det kunne let blive koldt, upersonligt og ikke særlig hjemligt.

Underetagen i huset er ét stort køkkenalrum, og det er der, vi opholder os hele tiden. Derfor fik vi lyst til at komme af med det eksisterende hvide køkken med glatte, dominerende overflader, som egentlig ikke tjente rummet på en god måde. Vi ville gerne have noget, som var mere organisk, elegant og personligt. Samtidig ville vi gerne have en visuel lettere løsning, som ikke havde overskabe for at give mere luft i rummet. Vi solgte det eksisterende køkken, så det kunne gøre gavn et andet sted, inden vi fik installeret køkkenet fra Stilleben Architects.”

”Det nye køkken har ændret den rumlige fornemmelse og stemningen i huset fuldstændigt. Det har helt klart givet sjæl til et ellers nyt hus – paradoksalt nok med et nyt køkken – og det nyder vi hver eneste dag.”

”Skal vi være helt specifikke, så er det vitrinen, vi er mest glade for. Vi synes, den er smuk og samtidig enormt funktionel, fordi der kan være så meget i den. Den har erstattet opbevaringspladsen i seks overskabe!”

 
Ida_Emil.jpg
Stregtegning_Projekt9.png